top of page
TERVEEN RAKENNUKSEN

TERVEEN RAKENNUKSEN

YTIMESSÄ

ILMASTOINTI

Palvelemme kuntia, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia pääkaupunkiseudulla. Toteutamme työmme joko yksittäisenä urakkana tai kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna. Solmimme myös huoltosopimuksia, joiden sisällön määrittelemme aina kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Ilmanvaihtotyöt ja rakennuspeltityöt Pääkaupunkiseudulla

 

Ilmanvaihtotöiden ja -asennusten lisäksi valmistamme vaativatkin ilmanvaihtokanavat sekä ilmanvaihtokanavien osat kohteen mukaan. Toteutamme myös kaikki ilmanvaihtotöihin liittyvät rakenteelliset muutostyöt. Ilmanvaihtotöiden lisäksi meiltä saat myös räätälöidyt rakennuspeltityöt. Toimialueenamme on pääasiassa pääkaupunkiseutu. Asiakkaitamme ovat kunnat, yritykset, taloyhtiöt ja yksityiset kotitaloudet.

 

Ilmastointikanavien huoltotyöt ja ilmanvaihtokanavien nuohous

 

Ilmastointi- ja ilmanvaihtokanavien säännöllisellä huollolla varmistetaan, että kiinteistön sisäilman laatu säilyy hyvänä. Toteutamme ilmastointi- ja ilmanvaihtokanavien huollot sekä nuohoukset joko yksittäisinä kertatöinä tai säännöllisellä huoltosopimuksella. Laadimme huoltosopimuksia muun muassa taloyhtiöiden kanssa, jolloin käymme esimerkiksi vaihtamassa taloyhtiön asuntojen ilmanvaihtosuodattimet sovituin väliajoin.

 

 

Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluvat:

 

Ilmanvaihtotyöt

Ilmanvaihtoasennukset

Ilmanvaihtokanavien valmistus

Osien valmistus

Rakennuspeltityöt

Ilmanvaihtokanavistojen nuohoukset

Ilmastoinnin mittaus- ja säätötyöt

Ilmastointilaitteiden huoltotyöt

Peltityöt

Ilmastointi, ilmanvaihto
bottom of page