top of page
MAARAKENNUS

MAARAKENNUS

MULLAT, MURSKEET, SEPELIT

MAARAKENNUS

Rakennuspalvelut Mäenpää tarjoaa kaikki maarakennuspalvelut perustuksista maa-ainesten vaihtoihin. Pohjatöihin kuuluvat myös maansiirtotyöt, kaivuutyöt, salaojitukset. Kauttamme saat tarvittaessa myös ammattilaisen toteuttamaan talon perustustyöt.

Myös autotallien ja ulkorakennusten pohjatyöt

Teemme omakotitalojen pohjatöiden lisäksi myös ulkorakennusten, varastojen ja autotallien perustukset tai pohjatyöt. Teemme työmme huolellisesti ja asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan.

Teollisuushallien maarakennustyöt

Toimitila tai varasto, meiltä saat kustannustehokkaat ratkaisut toteutettaviksi ammattitasolla. Vahva ammattitaitomme nopeuttaa ja helpotrtaa urakkaa pitäen aikataulut hallinnassa ja sitä kautta myös kustannukset maltillisina. Tilaa meiltä teollisuushallien ja muiden yritystilojen maanrakennustyöt!

Salaojat kuntoon

Salaojien kannattaa laittaa kuntoon ajoissa. Jotta tehdyt pohjatyöt olisivat kunnolliset, kannattaa vesi ohjata poispäin rakennuksesta . Jo rakennusvaiheessa salaojat kannattaa tehdä kunnolla. Uudistamme myös salaojia, kaivamme tukkeutuneet tai vahingoittuneet salaojat esiin ja vaihdamme salaojaputket uusiin. Salaojat tulee kaivaa riittävästi anturoiden alapuolelle. 

Maansiirrot ja maanvaihdot kaikkiin tarvittaviin kohteisiin

Maarakennustöihin liittyvät kaikki maanpoistotyöt, maansiirrot, maanmuokkaustyöt sekä maa-aineskuljetukset. Kaivamme ja teemme tarvittavat talon pohjatyöt huolellisesti ja luotettavasti. Monipuolisen ja tehokkaan kalustomme ansiosta voimme toteuttaa myös vaativat ja laajamittaiset maanrakennustyöt. 

Piharakentaminen sekä kaivuutyöt pihoilla

Suoritamme kaikki maa-ainestoimitukset, pihojen kaivuutyöt sekä pihojen maa-aineksiin liittyvät maansiirtotyöt. Meiltä soran, mullan ja maa-ainesten toimitukset. 

Pyöräkuormaaja ja Tero Mäenpää
bottom of page