top of page
VALAISE HYVIN

VALAISE HYVIN

JA KAIKKI NÄYTTÄÄ PAREMMALTA

VALAISTUS

Rakennuspalvelut Mäenpää toimittaa energiatehokkaita valaisimia ja valaistusratkaisuja toimisto- ja liikekiinteistöihin, teollisuuteen sekä asuinkiinteistöihin. Autamme asiakkaitamme valaistussuunnittelussa ja energiansäästölaskelmissa. 

 

Tarjoamme energiatehokkaita valaistusratkaisuja asuinkiinteistöjen yleisvalaistukseen. Lisäksi asuntojen sisälle meillä on tarjottavana laaja mallisto alasvalaisimia, eli downlighteja sekä paneelivalaisimia. Valaisimia käytetään esimerkiksi kylpyhuoneissa, WC:ssä ja eteisissä.

 

Toimintatapamme

 

Kartoitamme nykytilanteen ja asetamme yhdessä tavoitteet uudelle valaistukselle. Suunnittelemme pohja-/rakennuspiirrosten perusteella uuden valaistusratkaisun. Teemme ehdotuksen uusista valaisimista ja niiden käyttöönotosta. Teemme tarjouksen ehdotetuista valaisimista. Asennamme halutessa valaisimet – huoltosopimukset tarvittaessa. Päätöksenteon tueksi autamme energiansäästölaskelmien tekemisessä. 

 

Asuinkiinteistöjen linjasaneeraukset ja perusremontoinnit tarjoavat oivan tilaisuuden uudistaa valaistus ja sen energiatehokas toimivuus.

 

Tuotteiden ja suunnitteluavun lisäksi tarjoamme tehokkaan ja joustavan toimitusprosessin. Toiminta-ajatustamme ohjaa laadukas valaistus, energiaystävällisyys ja valaistuksen elinkaarikustannus.

 

Asiakasyrityksemme ovat kaupan, teollisuuden ja toimitilahallinnan alalta. Tämän lisäksi palvelemme toimijoita uudis- ja saneerauskohteissa.

Valaistusratkaisut
bottom of page