top of page
Vaihtomatot

Vaihtomatot

NOPEASTI JA TEHOKKAASTI

VAIHTOMATOT

Kun vaihtomatto on tarpeen, toimitamme matot perille nopeasti ja luotettavasti pääkaupunkiseudulla tai Etelä-Suomen alueella. Palvelumme on hioutunut todella asiakaslähtöiseksi ja joustavaksi, joten pystymme tarjoamaan asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöityä mattopalvelua.

 

Valikoimistamme löydät muun muassa laadukkaat eteis- ja käytävä-matot sekä kosteantilan matot. Koska olemme pyrkineet valmistamaan kaikki tuotteemme kentältä saadun palautteen mukaan, ovat mattomme tavallistakin laadukkaampia ja kestävämpiä sekä helppoja käsitellä. Silti nekin vaativat pesua ja huoltoa – kuten kaikki matot – joten siksi saat meiltä vaihtomatot huollon ajaksi.

Vaihtomatot nopeasti Etelä-Suomen alueella

Toimitamme vaihtomatot nopeallakin aikataululla koko Etelä-Suomen seudulla. Kun nykyiset mattonne kaipaavat huoltoa, pesua tai korjausta, käänny meidän puoleemme – saatte meiltä tehokasta alan palvelua ja vaihtomatot siksi aikaa kun toiset ovat pestävänä tai muutoin huollettavana.

Kun tarvitset mattoalan kokeneen asiantuntijan palveluita tai laadukkaita tuotteita, ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua. Meiltä saat alan ratkaisut oman tarpeesi mukaan, oli kyse sitten vaihtomatoista tai joistakin muista tuotteista, joita valikoimistamme saat.

VAIHTOMATTOJEN VAKIOKOOT

85x150, 85x250

115x180, 115x240

150x250

VAKIOVÄRI

Black Mink

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Vaihtomattoja, eteismattoja
Vaihtomatot, kynnysmatot
Mattomalleja 90 cm ja 120 cm
Mattomalleja 135 cm ja 200 cm
bottom of page